VAN / ERCİŞ - Payköy Yatılı Bölge Ortaokulu

Nis

Sayın Okul müdürümüz Erdal ALGOR öncülüğünde, yeşili korumak ve sürdürebilir çevre için okulumuza ağaç dikimi gerçekleştirdik. Desteklerinden dolayı değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz..

Nis

Pay ilkokulu ile ortak gerçekleştirmiş olduğumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kıymetli misafirlerimiz , öğretmen ve öğrencilerimiz ile beraber coşku ile kutladık .

Emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz ..

Mrt

Okulumuz bünyesinde Van Kültür Sanat Projesi çalışmalırımızı sergi haline getirdik

Mrt

Okulumuz bünyesinde ikinci dönem planlanan deprem farkındalık eğitimine müteakip deprem tatbikatını gerçekleştirdik ..

Ara

Okul Müdür Baş yard. Recep ÇINARDALI ve Müdür yard.Fatma TUTKUN Okula devamsızlığı olan öğrencileri evlerinde ziyaret ederek   gerekli uyarı ve bilgilendirmeleri yaptı.Çocukların okula devamlarında yaşadıkları problemleri yerinde tespit edip devamsızlığı olan öğrencilerin velilerine devamsızlık mektuplarını teslim etti.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü öğretmen ve öğrencilerilerin katılımı ile eğlenceli bir şekilde gerçekleştirildi.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Veli Toplantımız Okul Müdürü Sayın Erdal ALGOR'un başkanlığında Değerli Velilerimiz, Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimizin katılımı ile Gerçekleştirilmiştir.

Kas

10  Kasım Törenimiz  öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir..

Kas

Okulumuzda düzenlenen Futbol turnuvası, öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımı ile eğlenceli bir şekilde gerçekleştirildi. Turnuva birincileri takımlara okul müdürü sayın Erdal ALGOR tarafından ödülleri verildi.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Cumhuriyetin 100. yılı

Ekm

Deprem Tatbikatı okul personeli, Öğretmen ve öğrencilerimizle beraber başarılı bir şekilde gerçekleştrilmiştir.

Ekm

Okul Pansiyon sorumlusu müdür yard. Mehmet COŞKUN ve Müdür yard.Feyyat ZENGİN , Okula devamsızlığı olan öğrencileri evlerinde ziyaret ederek   gerekli uyarı ve bilgilendirmeleri yaptı.Çocukların okula devamlarında yaşadıkları problemleri yerinde tespit edip devamsızlığı olan öğrencilerin velilerine devamsızlık mektuplarını teslim etti.

Eyl

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Paykö Yatılı Bölge Ortaokulu Müdür Yardımcısı Feyyat ZENGİN'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrencilerin şiir okuması ile devam etti .

Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı  ve  başarılı  olmasını diliyoruz ..

Eyl

Bakanlığımız tarafından gönderilen ödenekler kapsamında, kalorifer tesisatı,Güvenlik kamera sistemi,Yangından korunma tesisatı,okul ve pansiyon binalarına ait çatı tadilatı,Pansiyon iç ve dış cephe boya tadilatı ile okulumuz 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılına Hazır hale getirilmiştir.